ShtypshkronjË / SHTËPI BOTUESE / Studio Grafike

“DDS” është industri grafike që i jep jetë ideve tuaja.
Pasioni ynë për dizajnin grafik, eksperienca 17 vjecare dhe vëmendja jonë për detaje, një linjë apo një pikë pozicionuar në vendin e duhur, një font të veçantë ose një hije e thjeshtë, e bën punën tonë një kërkim të pandërprerë të përsosmërisë për çdo produkt që është bërë.
Teknologjia offset dhe dixhitale bashkëjetojnë në një rrjet të vetëm, i cili drejton sistemet më të avancuara të printimit, për të siguruar cilësinë dhe shpejtësinë maksimale të ekzekutimit në të gjitha mediat dhe në të gjitha formatet.

   IDE, realizim Grafik dhe pre-press

Koncept, dizajn dhe krijim grafik gati për ekzekutimin përfundimtar në printim.

Ne rezervojmë për klientët tanë një shërbim grafik profesional dhe të personalizuar dhe u sugjerojmë zgjidhjet më të mira për imazhin dhe promovimin e kompanisë dhe produkteve të tyre.
Gjithçka e bazuar në një eksperiencë të madhe praktike dhe kreative edhe në zgjedhjen e materialeve dhe produkteve.

PrintIM DIXHITAL:

Me shtypje dixhitale NE reduktojmë në mënyrë drastike shpenzimet e publikimeve, duke siguruar grafika dhe materiale të kualitetit të lartë me çmime shumë konkurruese që shkon përshtat porosive të vogla dhe të mesme. Proçes i përshtatshëm për shtypjen e kartevizitave, fletushkave, broshurave, kartave, menusë, ftesave, posterave, stickers, etj.


PrintIM Offest:

Përparësitë kryesore janë shpejtësia dhe kostoja e ulët e printimit.

 

Për të njohur çmimet e punës tonë ose për të marrë ndonjë informacion tjetër ju lutemi na kontaktoni duke përdorur të dhënat e kontaktit që gjeni në faqen e kontaktit

PrintIMe Promocionale:

 

Për të njohur çmimet e punës tonë ose për të marrë ndonjë informacion tjetër ju lutemi na kontaktoni duke përdorur të dhënat e kontaktit që gjeni në faqen e kontaktit

 

    downloadS & info:

Një rubrikë e re në faqen tonë me materiale grafike të gatshëm ose gjysëm të gratshme free. Me informacione te ndryshme rreth punimit grafik dhe programeve.

 

 

Back to Top