PrintIM DIXHITAL:

Marketingu Online mund të jetë fokusi aktual për shumë biznese tani, por printimi po qëndron dhe ende ka një rol jetësor për të luajtur në promovimin e markës suaj dhe për të marrë mesazhin tuaj në mënyrë që t'ju ndihmojë të gjeneroni më shumë shitje.

Printimet Digitale

Teknologjia e printimit të prodhimeve digjitale po zhvillohet shpejt dhe cilësia e prodhimit të printimit po përmirësohet vazhdimisht. Këto avancime po japin cilësi printimi që imiton printimin ofset.
Shtypi digjital nuk përdor lastra si në mënyrën e shtypit offset, por në vend përdor opsione të tilla si toneri (si në printera lazer) ose printera më të mëdhenj që përdorin bojë të lëngët. Shtypi dixhital është ai i duhuri kur nevojiten sasi të vogëla; si psh për një kërkesë për 20 ose 100 fletushka do të ishte e domosdoshme Një përfitim tjetër i printimit dixhital është aftësia e ndryshimit të dhënave në çdo sasi të printuar; si psh kur për çdo 100 kartëvizita do të duhet të ndryshosh të dhënat, emër ose adresë, dhe printimi dixhital është e vetmja mënyre për ti realizuar. Printimi ofset nuk mund të realizohet në një kërkesë të tillë.

 

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Disa printime dixhitale

image

Kartevizita

"DDS" pa dyshim ju ofron dhe nje game te gjeri printimesh dhe grafika per kartevizitat e duhura per biznesin tuaj..

image

Menu per bar-restorante e piceri

"DDS" ju ofron nje game te gjere menu per biznesin tuaj.

image

Ftesa dasme dhe aktivitete te ndryshme

"DDS" ju ofron nje game te gjere ftesash per dasma dhe per aktivitete te ndryshme.

Back to Top